* * *

Ik ben afgestudeerd aan de UTP (Universiteit voor technologie en natuurwetenschappen) genoemd naar Jan Jedrzej Sniadeckich in Bydgoszcz, Faculteit bouwkunde en milieu-engineering, richting: management en marketing. Na afloop van de studies behaalde ik de titel van ingenieur.

Al tijdens mijn studie begon ik te werken in een van de ziekenhuizen in Bydgoszcz in een administratieve functie. Omdat ik steeds wou bijleren, startte ik een nieuwe studierichting in Bydgoszcz aan de hogeschool, faculteit voor volksgezondheid in de specialiteit "beheer van de gezondheidszorg en de ziekteverzekeringen”. Het waren deze studies in combinatie met mijn werk in de gezondheidsdienst en het verlangen naar zelfontplooiing, die mij hebben aangezet om een specialisatie te volgen aan de hogeschool van het Bankwezen in Gdańsk in de richting "marketing management voor gevorderden, in de vorm van afstandsonderwijs. Tijdens mijn professionele carrière, had ik ook de mogelijkheid om te werken met een van de meest bekende reclamekantoren, MG Events, wat me in staat stelde om veel interpersoonlijke vaardigheden te verwerven en mijn organisatorische vaardigheden en technieken te ontwikkelen.

In 2012 startte mijn professionele carrière in België, Ik werkte en liep stage in de sector van de dienstencheques. Een volgende nieuwe ervaring in het buitenland was voor mij een stage in een rusthuis. Daarna volgde een job in een commercieel bedrijf, dat niet enkel bekend is op de Belgische markt, maar ook op de Europese. Tal van professionele en interpersoonlijke opleidingen boden mij een volgende waaier van nieuwe ervaringen, niet alleen op professioneel vlak maar ook in mijn privéleven. Elk van bovenstaande etappes samen met het volgen van verschillende cursussen Nederlands, hebben ervoor gezord dat ik over een brede talenkennis beschik.

Momenteel run ik mijn eigen bedrijf op het vlak van administratie en vertalingen voor landgenoten die in België wonen. Dit werk werd mijn passie en roeping. De ervaring die ik verwierf in Polen en België, heeft me respect aangeleerd voor het werk, maar vooral voor mensen en heeft me de vaardigheid bijgebracht om te communiceren over alle verschillen heen. Daarom ben ik in staat om met open geest en zonder te oordelen, de zaken en problemen van anderen professioneel aan te paken, hen te helpen en hun belangen te beschermen. Het belangrijkste voor mij in de uitvoering van mijn taken is consistentie in het nastreven van het gestelde doel, nauwkeurigheid en integriteit.

Op privévlak ben ik de trotse moeder van twee prachtige "schepseltjes". Naast de dagelijkse taken en activiteiten die verband houden met het dagritme van de kinderen, breng ik graag tijd door in het gezelschap van vrienden en kennissen, maar mijn favoriete vorm van ontspanning is tijd doorbrengen in de natuur, parken, bossen en aan zee. Daar kan ik mijn “batterijen opladen” en energie opdoen.

Mijn interesses zijn psychologie en non-fictie en een permanente opleiding op het gebied van kennis van de structuren, procedures, wettelijke en administratieve bepalingen van de Belgische instellingen en tal van andere kwesties in verband met het leven in België.

 

Ik kijk ernaar uit met u samen te werken!

Karolina Koperska